100 prosent oljefrie dieselkompressor

100 prosent oljefrie dieselkompressor
Atlas Copco Rental har over 50 års erfaring innen olje- og gassprosjekter med støtte for bedrifter og løsninger for deres midlertidige behov for kraft, trykkluft, nitrogen eller damp.

Atlas Copco Rental er det første utleieselskapet i det norske olje og gass markedet med en 100 % oljefri dieselkompressor som tilfredsstiller NORSOK Z-015-standardene i utleieflåten.

Den norske oljeindustrien har utviklet NORSOK standarden for bedre sikkerhet, verdiøkning og kostnadseffektivitet for utvikling og drift innen petroleumsindustrien. Med denne unike løsningen blir Atlas Copco Rental en industrileder som kan tilby oljefri trykkluft, som et svar på behovene i olje- og gass industrien.

Oljefri trykkluft
Oljefri trykkluft er utviklet for bruksområder der luftkvalitet er essensielt for sluttproduktet og produksjonsprosesser. Mest kjent for sin avgjørende rolle i industrielle prosesser i farmasøytisk eller nærings- og nytelsesindustrien, men fordelene for offshore- industrien er også betydelige. Teknologien eliminerer risikoen for oljeforurensning i løpet av produksjonsprosessen uten at det påvirker ytelsen eller energieffektivisering. Denne sikre løsningen garanterer høyest mulig luftkvalitet.

På grunn av sin høye kvalitet, elimineringen av risiko og sin miljøvennlige karakter, vurderer stadig flere aktive selskap innen olje- og gassindustrien å velge denne ISO- sertifiserte teknologien. Ikke utelukkende for bruksområder hvor oljeforurensning er skadelig, men også for bruk til instrumentering, vedlikehold av rørledninger, luftmating til nitrogengeneratorer, som benyttes til oppstart og stenging av plattformer, eller for boblevinduer under vindpark-installasjoner. Den høye kvaliteten forbedrer i tillegg livslengden til maskiner som er knyttet til oljefritt utstyr.

Førstemann ute
¬Vi er markedslederen innen 100 prosent oljefri luftteknologi. Vi er også den første leverandøren med ISO 8573-1 Class 0 sertifisering, og siden den gang har “Class zero” kompressorer vært industristandarden. Med vår NORSOK-sertifiserte oljefrie kompressorer, utvider vi flåten vår ved å tilby en løsning som dekker alle behov fra industrien, on- og offshore. Med denne løsningen er vi i stand til å møte de spesifikke kravene til norsk offshore industri og som NORSOK standardene krever, sier Michel Jasica, Manager Offshore NorthSea region hos Atlas Copco Rental:

Atlas Copco Rental har over 50 års erfaring innen olje- og gassprosjekter med støtte for bedrifter og løsninger for deres midlertidige behov for kraft, trykkluft, nitrogen eller damp. Selskapet fortsetter å tilpasse flåten sin til nye standarder og spesifikke behov innen offshoreindustrien: Kompakte installasjoner som er sikre i bruk og tilfredsstiller alle retningslinjer for offshore og Zone 2 områdeklassifisering.

Med tilskuddet av oljefri kompressor med NORSOK Z-015 Standard til flåten, tar Atlas Copco Rental sin offshoreflåte til neste nivå. NORSOK oljefrie kompressorer er tilgjengelige i Atlas Copco Rentals depot i Stavanger for å betjene norske bedrifter.