TN Fokus

Det er historiene som gjør at mennesker kjøper dine produkter & tjenester.

Med TN • FOKUS retter vi søkelyset mot deg og din bedrift. Vis fram det du er aller mest stolt av, og som du gjerne vil at kundene dine – enten du har dem alt, eller gjerne vil ha dem – skal kjenne til. Vårt spesielle fokus oppnår vi ved at ingen andre aktører hverken vil kunne ha redaksjonell eller annonsert informasjon der vi forteller om DIN bedrift og det dere du kan tilby. Historikk, innovasjoner, ansatte, nyheter, produkter eller prosjekter. Scenen er din! Våre erfarne tekstforfattere, grafikere og eksperter på sosiale medier bidrar med sin kunnskap.

En side eksklusivt for deg!
Helt uten redaksjonelle innlegg eller annonser fra andre kan du fortelle, formidle og fremheve det som er spesielt ved din virksomhet. Scenen er din!

To nettannonser inkludert i prisen! TN • FOKUS inkluderer innrykk av annonseformatene Netboard og Banner, med link til artikkelen på din hel-side. Grafisk produksjon er inkludert.

Treff riktig målgruppe, i riktig kanal til riktig tidspunkt.
En TN • FOKUS er ikke som en helside i en vanlig papiravis! Fysisk distribusjon er erstattet med digitale kanaler og sosiale medier som gjør at publiseringen og spredning er «umiddelbar». LinkedIn, Facebook, Twitter, Google+ og Instagram er alltid inkludert, og alt innhold er like lett tilgjengelig, lesbart og interessant på alle digitale plattformer

TN • FOKUS - en varig investering for din virksomhet!

Kontakt salgs- og markedssjef Ellen Øiesvold Palsén når du vil vite mer
Telefon: +47 41240567 epost: ellen@teknologiskenyheter.no

Eksempel på annonsetypen ”Netboard (750x500px)” vist i full størrelse

Kommunikasjon for IoT og Industri 4.0|El -Watch

Eksempel på annonsetypen «Banner» (350x250pixler) vist i full størrelse

Satset på lærlinger - doblet omsetningen|Sjur B. Hansen i Malermesterne AS
Norske Backer