NFEA grunnlegges onsdag

NFEA grunnlegges onsdag
Direktør Karin Sandsvik er sjef også for NFEA

Etter at årsmøtene i begge organisasjonene har godkjent det, blir Ifea og NFA slått sammen formelt førstkommende onsdag. NFEA blir navnet på den nye organisasjonen, som «alle» innenfor automatiseringsbransjen venter seg svært mye av.

Formålet for foreningen er sagt å være at man vil samle fagmiljøet innenfor automatisering, og styrke samarbeidet i bransjen. I tillegg legges det opp til at NFEA skal være et talerør for automatiseringsfaget, og ikke minst bidra til kompetanseheving innen fagfeltet. Går det slik organisasjonen vil, skal arbeidet også styrke fagets innflytelse og anerkjennelse.

Fikk du med deg: Sammenslåing mellom IFEA og NFA i 2018

Formaliteter
Ved lunsjtider onsdag samles et antall representanter for bedrifter og andre interesserte seg i Næringslivets Hus i Oslo, for å vedta vedtekter og andre formaliteter som må på plass. NFEA har i realiteten vært i sving noen uker allerede, med direktør Karin Sundsvik som sjef. Derfor er det kun formaliteter som skal foregå denne februardagen, men ikke desto mindre viktige formaliteter.

Travelt start på det nye året for NFEA

Når det gjelder medlemskap, er det ganske så åpent. Det kan være bedrifter og institusjoner innenfor fagfeltet, personer som har sitt virke her, eller rett og slett er interessert i faget. Studenter er også hjertelig velkommen til å melde seg inn.

Spennende møteplass
Dermed er det duket for en spennende møteplass som kommer til å bli svært viktig for bransjen i tiden fremover. NFEA har allerede gjort seg bemerket både med spennende arrangementer og andre tiltak, og kommer til fortsette med å vise sin tilstedeværelse over hele landet, kjenner vi dem rett.

Teknologiske Nyheter gratulerer med det tilstundende stiftelsesmøtet, og kommer naturlig nok til å være til stede for å overvære begivenheten.