OSO er Europas mest moderne
-I alle fall gjelder dette for vår nye produksjonslinje. Vi er såvidt jeg vet de eneste som har en produktserie som tilfredsstiller A-kriteriene iht. ERP-direktivet fra EU. Den nye produktlinjen har vi kalt Delta.

Administrerende direktør Sigurd Braathen hos OSO i Hokksund er særdeles fornøyd med å ha fått den nye produktlinjen på plass. Dette åpner for nye markeder for den familieeide bedriften, som har ligget i Hokksund siden midten på 60-tallet.

Innovasjon
-Dette følger opp vår strategi, som sier at vi skal være først med innovasjoner i bransjen. Den nye produktserien viser at det nettopp er oss som viser vei. Og det er viktig for oss å møte markedet i front, forklarer Braathen. OSO er den eneste gjenlevende norskeide varmtvannsprodusenten, og det er Braathen stolt av. Han peker på at markedet utvikler seg veldig raskt, og at det derfor koster betydelige ressurser å være i front på innovasjonsområdet. Og nettopp derfor er bedriften ekstra stolte over å kunne lansere sin Delta-range, som altså er de eneste varmtvannsberederne som tilfredsstiller A-kriteriene i EU`s ERP-direktiv så langt.

-Det kan hende det kommer andre etter oss, men da er de jo akkurat det: Etter oss.
Og vi fortsetter ufortrødent å satse maksimalt på innovasjonsarbeidet vårt, fordi vi nettopp vet at markedet utvikler seg i svært høyt tempo. Skal vi greie å holde oss i front, er vi nemlig nødt til det.