Schneider Electric en av verdens mest ettertraktede

Schneider Electric en av verdens mest ettertraktede
Våre medarbeidere motiveres av Schneider Electrics ambisjon om å løse energi- og klimautfordringen, sier HR-direktør Henrik Holck-Clausen, i Schneider Electric Norge.

Schneider Electric, den globale spesialisten på energistyring og automasjon, blir i 2017 rangert på 23. plass på LinkedIns liste over verdens mest ettertraktede arbeidsgivere. Selskapet avanserer 7 plasser i forhold til i fjor.

LinkedIns liste utarbeides ved å analysere milliarder av handlinger foretatt av kanalens mer enn 500 millioner medlemmer. Selskapene som rangeres blir anerkjent for sin påvirkning på den profesjonelle verden og for sin evne å tiltrekke og beholde topptalent. LinkedIn-dataene som danner grunnlaget for rangeringen, er blant annet bransje, engasjement, arbeidsinteresse, evne til å beholde talent i tillegg til redaksjonell omtale.

Topp medarbeidere – topp selskap
Anerkjennelsen viser Schneider Electrics attraktivitet som arbeidsgiver. Verdien ligger i selskapets meningsfulle misjon, teknologi, digitale plattformer med kundeorientert strategi og muligheter for faglig og personlig selvrealisering.

-I Schneider Electric hjelper vi mennesker med å gjøre mest mulig ut av egne ressurser, og – som vi pleier å si – ”topp medarbeidere gjør Schneider Electric til et topp selskap”, sier Olivier Blum, Chief Human Resource Officer og Executive Vice President i Schneider Electric, og legger til:

Stolte
-Vi er stolte over å bli anerkjent av LinkedIns medlemmer for andre år på rad. I et forretningslandskap som endrer seg hele tiden, synes vi det er viktig å huske at mennesker identifiserer seg selv med mulighetene de får til å bidra med ekte engasjement og til å realisere egne ambisjoner gjennom jobben, uttaler Olivier Blum.

Berike liv
-Som spesialist innen energihåndtering og automasjon, forplikter Schneider Electric seg til å endre industrien, forandre byer og berike liv, forteller Henrik Holck-Clausen, HR-direktør i Schneider Electric Norge. Og han fortsetter:

-Alt dette gjøres gjennom talentene til våre 144 000 medarbeidere. Også i Norge, som i resten av verden, motiveres våre medarbeidere av Schneider Electrics ambisjon om å løse energi- og klimautfordringen, sier Henrik Holck-Clausen.

-Dette engasjementet forsøker vi å dyrke gjennom programmer for å ivareta kompetanseheving, mangfold, likestilling og balanse mellom jobb, privatliv og helse, avslutter han.