OPC UA 2017

OPC UA 2017

5 september 2017 på Best Western Oslo Airport Hotel, Gardermoen. Kurset er et samarbeid mellom Prediktor AS og NFA - Norsk Forening for Automatisering.

Hensikten med kurset er å gi deltagerne en detaljert oversikt over OPC teknologiene. Alle spesifikasjoner som anvendes i industrien, samt den nye OPC UA spesifikasjonen blir gjennomgått. Deltagerne vil etter kurset vite hvilke OPC teknologier som er aktuelle i en gitt situasjon, samt være vel forberedt på å ta disse i bruk i prosjekter.

OPC UA har mange nye bruksområder, f.eks. er OPC UA kompatibel på tvers av plattformer og fungerer derfor like godt for embedded-løsninger som bedriftsapplikasjoner. Noe annet grunnleggende nytt ved OPC UA er mulighet for å innføre informasjonsmodeller slik at det er enklere for brukere å finne akkurat den informasjonen de har behov for. Dette muliggjør igjen at OPC UA kan bli et sentralt element i industribedrifters IT-strategier.

Kurset avsluttes med en demo hvor det blir vist hvor enkelt man kan implementere OPC UA på for eksempel Linux og Windows.

Vi oppmuntrer deltakerne til å lufte sine spørsmål og problemstillinger under kurset. Kurset blir holdt på Norsk og er et samarbeid mellom Prediktor AS og NFA.

Påmelding