Travelt start på det nye året for NFEA

Travel start på 2018 for NFEA
Direktør Karin Sundsvik er travelt opptatt med forberedelser til det kommende stiftelsesmøtet i NFEA

-Vi har allerede merket effekten av sammenslåingen ganske betydelig, enda det rent formelt ikke skjer før det offisielle stiftelsesmøtet den 14. februar. Et eksempel er kurset vårt om maskinforskriften: Mens vi før har slitt litt med å fulltegne det, var det nå fullt etter halvannen dag!

Direktør Karin Sundsvik er travelt opptatt med forberedelser til det kommende stiftelsesmøtet i NFEA, men tar seg likevel tid til en liten prat med Teknologiske Nyheter innimellom de mange oppgavene. Hun kan melde om fullt trykk, og mange detaljer som skal på plass.

Fikk du med deg: Sammenslåing mellom IFEA og NFA i 2018

Detaljene
Sundsvik er likevel svært så avslappet på telefonen, og melder om en «helt vanlig fusjon». Men er det i grunnen noe som kan beskrives som det?

-Vel, det er klart at alle fusjoner har sine egne utfordringer, med alt fra datasystemer som skal matches til medarbeidere som skal samarbeide og oppgaver som hele tiden skal løses parallelt. Likevel synes jeg altså at dette går helt upåklagelig, og vi gleder oss til å få også det formelle på plass den 14. februar på NHO-huset i Oslo, der stiftelsesmøtet skal finne sted.

-Kursvirksomheten vil være sentral også i fremtiden, og der opplever dere en ny vår?

-Den skal være sentral, ja. Oppslutningen jeg nevnte, fører faktisk til at vi arrangerer et ekstra kurs allerede i april. Samlet sett får medlemmene et bedre kurstilbud enn før, og vi kommer til å arbeide sterkt for å samordne de kurs som de to tidligere organisasjonene hadde, slik at det blir enklere for medlemmene å velge.

-Må de velge, altså?

-Tja, det er vel lite som tyder på at folk kan sitte på kurs hele tiden, sier hun litt lattermild. Og understreker at det er viktig å tilpasse kurstilbudet på en god måte, slik at det både blir interessant, aktuelt og ikke minst noe folk i samtlige medlemsbedrifter i NFEA vil ha utbytte av.

Direktør Karin Sundsvik i NFEA er travelt opptatt med forberedelsene til det formelle stiftelsesmøtet den 14. februar.

NFEA har hovedkontor i Kristiansand og avdelingskontor i Oslo.
Telefonnummer: +47 90 90 92 94
E-mail: nfea@nfea.no
Web: www.nfea.no