Automatisering gir trygghet for fremtiden

Automatisering gir trygghet for fremtiden
Et fokus på blant annet automatisering vil etter vårt syn være med på å skape grunnlag for fortsatt vekst

Glem alt du har hørt om at automatisering skaper mindre arbeidsplasser. Vi er inne i en tidsalder hvor nettopp automatisering i industribedriftene skaper nye muligheter som kan komme til å reversere utflaggingen Norge og Norden har vært utsatt for.

Derfor er det en selvfølgelighet for Teknologiske Nyheter å være opptatt av Internet of Things (IoT) og Industri 4.0, som er blitt navnet på den nye industrielle revolusjonen som er under utvikling.

Gleden er stor over at Norsk Forening for Automatisering (NFA) har valgt å gå inn i en samarbeidsavtale med oss i Teknologiske Nyheter. Dette legger grunnen for en enda bredere dekning av ikke bare saksfeltet, men også de 220 medlemsbedriftene som foreningen har.

Teknologiske Nyheter tror at antallet medlemmer vil vokse, og i tillegg er det som nevnt ingen tvil om at automatiseringens betydning vil øke formidabelt i tiden som kommer. Som følge av samarbeidsavtalen vil det bli enda mer godt lesestoff og ikke minst god historiefortelling om alt det spennende som skjer på automatiseringsfronten i norsk industri.

Det er en kjent sak at Teknologiske Nyheter er en kommersiell kanal, og i likhet med andre mediabedrifter er avhengig av inntekter. Et fokus på blant annet automatisering vil etter vårt syn være med på å skape grunnlag for fortsatt vekst, både for oss, industrien og nasjonen. Industrien og bedriftene som er opptatt av automatisering trenger et aktivt talerør som er opptatt av hverdagshistoriene i bedriftene, og som kan formidle dem på en moderne og kostnadseffektiv måte.

En avtale med NFA er en tillitserklæring for oss, og vi er glade for å ha den på plass. Men det betyr overhode ikke at jobben er gjort: Det betyr at det er nå den begynner!

Nå oppfordrer vi deg som har noe å fortelle om, eller for den saks skyld tipse oss om når det gjelder automatisering til å ta kontakt med oss og forteller mer. Kontakt: Redaktør jorn@teknologiskenyheter.no eller tlf 91367667

Teknologiske Nyheter brenner for å framsnakke industrien, nå med enda større fokus på automatisering. Det er en oppgave vi går til med ydmykhet og optimisme: Vi tror det blir gøy, og vi er sikre på at det blir et utgangspunkt for spennende historier og ikke minst økt fokus på hvilke fantastiske muligheter nettopp automatisering vil by på i tiden som ligger foran oss.

Mer om Norsk Forening for Automatisering