Agenturer.no
Agenturer.no er Norges ledende portal for selvstendige salgsagenter, forhandlere, franchisetakere, og andre distributører.

Vil du ha flere kunder og selge mer uten å ansette nye selgere? Outsourcing er en økende trend innen mange bransjer og blir også mer og mer vanlig på salgstjenester.

-Vi er en matchmaker mellom «de som har noe å selge» og «de som selger», sier Daglig leder, Lars Hellestræ til Teknologiske Nyheter. Agenturer.no ble startet i 2006 og spesialiserer seg på forretningsmuligheter i større grad enn tradisjonelle jobbmuligheter.

- Gjennom oss utlyses kontinuerlig jobber som forutsetter at søker har et eget foretak for å være aktuell. Selvstendige selgere med eget foretak er ofte blant de beste selgerne som finnes på markedet - og kan være en ideell løsning for deg som vil øke salgs kraften, uten å ansette selv. Gjennom Agenturer.no finner selskaper selvstendige agenter – og selvstendige agenter finner nye salgsmuligheter.

«Vi tror selvstendige agenter og eksterne salgskanaler er fremtiden innen salg!»

I langt større grad enn tidligere er selgere sitt eget «brand». De har en profesjonell profil online via sosiale medier og de har et eget nettverk med kunder og kontakter som følger dem. Selvstendige salgsagenter er en naturlig forlengelse av dette hvor profesjonelle selgere representerer sitt eget foretak.

Gjennom Agentforeningen bistår Agenturer.no også selvstendige agenter med rådgivning, nettverksbygging, og problemstillinger innen alt fra salg, kontrakter, regnskap, også videre. I tillegg til diverse nye forretningsmuligheter for selvstendige agenter og andre kremmere finner du på Agenturer.no utfyllende informasjon rundt flere tema relatert til agent-franchise- og forhandlervirksomhet.

«Økt fleksibilitet og bedre inntjeningsmuligheter»

Stadig flere bedrifter og organisasjoner oppdager og erfarer fordelene med å benytte agenter og dermed outsource hele eller deler av salget. Risikoen er lavere og majoriteten av aktive agenter vil ha en eksisterende kundeportefølje noe som gjør at veien til nye salg er kort.

Har du behov for nye oppdrag, eller søker du dyktige selvstendige selgere?

Kontakt: Lars Hellestræ
Mobil: 41 21 41 41
E-post: lars@agenturer.no
Agenturer.no