Geir Behn (52) ny daglig leder i Abicon Elektro

Geir Behn (52) ny daglig leder i Abicon Elektro

Geir Behn (52) er ansatt som ny daglig leder i Abicon Elektro i Drammen. Han kommer fra stillingen som daglig leder i elkraft entreprenørselskapet Nettservice Drammen AS (tidligere Lier El- entreprenør AS). Behn har jobbet som leder i flere elkraft entreprenørselskaper på Østlandet de siste 16 årene.

Geir Behn sitter i styret i Elektrofagenes opplæringskontor i Buskerud (ELFOB), og har gjort det siden 2010. Her sitter det flere ledere fra installasjonsbransjen, og Behn kjenner bransjen godt gjennom dette vervet.

– Den teknologiske utviklingen i elektrobransjen har vært enorm de senere årene, og denne utviklingen vil uten tvil skyte fart i de neste årene. Dette er noe jeg som daglig leder gleder meg til å være med på, sier Behn.

– Abicon Elektro er langt fremme innenfor smarthusteknologi, og vi har montert flere Powerhouse- prosjekter de siste årene. Powerhouse, eller energieffektive næringsbygg, er en teknologi hvor bygget skal produsere mer energi enn det bruker over tid. Dette gjøres ved hjelp av energieffektive løsninger som «intelligente» styringssystemer på lys, varme og ventilasjon, ekstra god tetthet og isolasjon i vegger og tak, og ikke minst solcelleteknologi, sier Behn.

Abicon Elektro AS i Drammen er blant de største elektroinstallatørene i Buskerud og Nordre Vestfold, som også dekker Asker, Bærum og Oslo. Selskapet ble etablert i 1996 og har hatt en jevn vekst. Selskapet omsatte for ca. 142 mill. kroner i 2017.

Abicon Elektro AS er et 100-prosent eid datterselskap i Abicon Gruppen AS, som også eier 34 prosent i Drammen Kjøl og Frys AS og 67 prosent i SAAS Prosjekt AS i Oslo.