Mer effektiv og transparent verdikjede

Mer effektiv og transparent verdikjede
Melbye satser på IFS Illustrasjon : Shutterstock

IFS, leverandør av forretningssystemer, kunngjorde nylig at Melbye Scandinavia hadde valgt dem som leverandør. Melbye selger infrastrukturløsninger for energi- og telekomsektoren. De velger altså nå å satse på IFS Application 9. Addovation, som er medlem av IFS partnernettverk og er ansvarlig for å selge og implementere løsningen som skal tas i bruk i 2018.

Melbye Skandinavia valgte Addovation til å levere og implementere IFS Applications 9 og forene viktige prosesser i selskapet. Dette vil skape en mer effektiv og transparent verdikjede og sikre en tettere relasjon til kundene.

Integrere oppgaver
-Vi hadde behov for ett enkelt system som kan integrere alle nøkkeloppgaver i bedriften på tvers av regionene for organisasjonen vår og samtidig øke synligheten i verdikjeden. Det vil øke produktiviteten vår betydelig. Addovation har imponert oss stort og vi er overbevist om at de vil bli den beste partneren for oss i denne felles teknologiske reisen, sier Christian Aasheim CEO i Melbye Skandinavia.

Addovation vil erstatte Melbye Skandinavias tidligere systemer med IFS Applications 9 for funksjoner innen økonomi, logistikk, CRM og vedlikehold. Melbye vil også dra nytte av flere nye verktøy som forhånds konfigurerte og rollebaserte IFS Lobbyer, IFS Streams som mottar automatiserte oppdateringer fra systemet, og innebygget CRM som knyttes sømløst sammen med ERP-systemet. Dette vil øke effektiviteten både i salg og på tvers av funksjoner. I tillegg vil avanserte produktinformasjonssystemer (PIM) og nettbutikks løsninger leveres for å realisere Melbyes omnikanal strategi. Melbye Skandinavia vil bruke IFS Applications i skyen via Microsoft Azure, med Addovation som full service leverandør.

Robust plattform
-Vi ser fremover til implementeringen og er sikre på IFS Applications sammen med et utvalg Addovation-løsninger vil gi Melbye Skandinavia en robust plattform for innovasjon og økt markedsandel, sier Per Inge Sævareid, CEO i Addovation.

-Vi ser nå en økt etterspørsel innen detalj- og grossisthandel og et voksende antall bedrifter som velger IFS Applications. Dette skyldes i stor grad vår godt tilpassede løsning for bransjen, så vel som Addovations ekspertise, sier Glenn Arnesen, CEO i IFS Scandinavia.

For å lese mer om hvordan IFS støtter kunder innen detalj- og grossisthandel: http://www.ifsworld.com/en/industries/retail/