Advanced Engineering 2017|Norges største Industrimesse|Teknologiskenyheter
Eliaden 2017|Teknologiskenyheter.no
Forum for Automatisk Produksjon 2017
OPC UA 2017
Forum for Automatisk Produksjon 2017
Forum for Automatisk Produksjon 2017

Den 20-21 september lanseres Advanced Engineering i Oslo. En messe der digitalisering av Norsk industri står i sentrum og samler hele bransjen for å møtes, inspireres og tilsammen ta Norsk industri til neste nivå. Les mer»

På Eliaden finner du energi, industri og elektroinstallasjon, alle fagområdene i den elektrotekniske bransjen. Vi har deltatt både som besøkere og utstillere flere ganger, og ser med glede fram til arrangementet 29. - 31. mai - 2018 på Norges Varemesse. Les mer »

Forum for Automatisk Produksjon 2017
Automatisk produksjon blir stadig viktigere i Norge. For å bedre konkurranseevnen i industrien må vi stadig jobbe for å produsere mer effektivt og lønnsomt. 30 august - 31 august 2017 Les mer »

OPC UA 2017
5 september 2017 på Best Western Oslo Airport Hotel, Gardermoen.
Kurset er et samarbeid mellom Prediktor AS og NFA.

Hensikten med kurset er å gi deltagerne en detaljert oversikt over OPC teknologiene. Alle spesifikasjoner som anvendes i industrien, samt den nye OPC UA spesifikasjonen blir gjennomgått. Deltagerne vil etter kurset vite hvilke OPC teknologier som er aktuelle i en gitt situasjon, samt være vel forberedt på å ta disse i bruk i prosjekter. Les mer»

Helse og Medisinsk Teknologi 2017
Konferanse i regi av NFA - Norsk forening for automatisering.

Arrangementet finner sted i Kunnskapssenteret - St. Olavs Hospital, Trondheim 26 - 27 September Les mer»

Subsea 2017, med fokus på fremtidsmulighetene
Konferanse i Kristiansand 12-13 september, Scandic Bystranda

Årets konferanse vil ha fokus på fremtidsmulighetene, både på kort sikt, men også sett i et litt lengre perspektiv. Les mer»